THEATER 

 

Hieronder vindt u het overzicht van de activiteiten en voorstellingen georganiseerd door de Schalm. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen over de voorstellingen in de Schalm meld je direct aan via onderstaande link.

Kaarten voor de voorstellingen worden via de Ticketshop gereserveerd en betaald, tenzij anders wordt aangegeven. Wij vragen u vriendelijk tijdig (24 uur voor aanvang van de voorstelling) aan ons door te geven als u onverhoopt verhinderd bent of een ander aantal kaarten nodig heeft (tel: 06-51646683). Bij een tijdige annulering wordt uw geld teruggestort. Met uw kaart kunnen we dan mensen die op de eventuele reservelijst staan gelukkig maken. Helaas kunnen wij op de dag van de voorstelling geen kaarten meer terugbetalen.

Wilt u weten welke artiesten er in de Schalm hebben opgetreden, neem dan een kijkje in de wall of fame.

ZATERDAG 23 DECEMBER - “KERSTSTERREN”

Aanvang: 20.00 uur 

 

Dooie Kerststerren

 

DIt jaar gaan onze 'kerststerren' Tim Knol, Djurre de Haan en Joost Botman 6 feet under. Ze zullen de mooiste liedjes vertolken van muzikanten die ons de laatste jaren zijn ontvallen. 

Tim, Djurre en Joost spelen - samen met band - repertoire van Leonard Cohen tot Tom Petty tot Allen Toussaint. 

Dat belooft weer een uniek mooie avond te worden! 

 

Kaarten kosten €.16,00 en zijn te reserveren via het ticketkantoor

ZONDAG 15 APRIL - “MARJOLEIN MEIJERS MET MUZIEK!”

 

Aanvang: 15.00 uur 

 

Marjolein Meijers met Muziek! 

 

De Muziek is gerijpt, de verhalen inmiddels fijn geslepen 

en de voorstelling Muziek! is weer een parel in de tijdlijn van het trio Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers. 

 

Van Rotterdam naar Ierland, langs koppige cajuns en Amerikaanse old time naar oost Europees. 

 

Weer een gezellige zondagmiddag in de Schalm onder het genot van een lekker drankje of sepciaalbiertje en na afloop een heerlijke Irish stew! 

 

Kaarten kosten 15,00 euro inclusief de stew en zijn te reserveren via het ticketkantoor

ZONDAG 13 MEI 2018 - “SOUND OF SILENCE”

 

Aanvang: 15.00 uur

The Story of Simon & Garfunkel

 

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. 

 

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

 

 

“moederdag special” 

 

 

U kunt deze voorstelling ook bestellen inclusief moederdag buffet voor 26,00 euro: 

1 grote spies van 250 gram (varkenshaas, saté, spek, worst, ui en paprika) 

1 ruime huisgemaakte aardappeltaart met Beemsterkaas  

1 bakje met Griekse salade  

heeft u een dieet, geef het door via de mail dan houden we er rekening mee! 

 

Kaarten kosten 16,00 of 26,00 euro en zijn te reserveren via het ticketkantoor